Update!

Posted on Posted in Homepage, Optredens

En dan eindelijk weer eens wat tijd over voor een berichtje! De laatste tijd heb ik het erg druk gehad met de studentenvereniging waar ik lid ben. Ik ben daar nu Bestuur en daar heb ik het even heel druk mee gehad. Gelukkig wordt  dat nu wat rustiger en heb ik ook weer de weekenden vrij 🙂 Daarnaast ben ik met turnen verkeerd geland en heb ik allebei mijn knieën gekneusd, waardoor ik nu met krukken loop en dus even niet mag trainen. Best jammer, maar wel weer tijd voor filmpjes, foto’s en updates! ^^

 

Secretaris

 

De hele zomervakantie ben ik met Circus Renz Berlin meegereisd. Dat was een aparte ervaring, om het zo maar te zeggen. Het was heel leuk, maar stiekem ben ik ook wel blij dat ik niet meer om 7 uur ’s ochtends wordt wakker gemaakt door de politie, omdat de kamelen zijn uitgebroken! Tijdens mijn avontuur bij Circus Renz heb ik veel leuke reacties gekregen, bedankt daarvoor! Ik heb veel moeten helpen met opbouwen, afbouwen, verkopen, andere mensen trainen, kamelen van de weg afhalen, noem het maar op. Daarnaast moest ik ook nog twee keer per dag optreden, vier dagen in de week, direct na mijn vakantiebaantje in Rijswijk. Veel gereis en een goed gevulde zomervakantie heb ik er aan overgehouden, maar een goede ervaring was het zeker!

 

Kelly bij Circus Renz Berlin

 

 

Daarnaast ben ik ook een keer in Duitsland wezen optreden. Tijdens de verkiezingen voor Countrydancing in Wünderland mocht ik als eerste mijn act laten zien. Hieronder is daarvan een filmpje te zien, het was echt superleuk! Onwijs leuke reacties weer gehad en ik heb er samen met mijn vriend een leuk weekendje in Oberhausen van gemaakt :).

Aan het begin van de zomervakantie heb ik voor het eerst mijn nieuwe act gelanceerd in Tinte. Dit was op het zomerfestival van 7 juli, zoals hieronder ook al in een berichtje verteld is. Ook dat was weer een nieuwe ervaring, omdat ze speciaal voor mijn act een Trus-constructie geregeld hadden!

Tijdens de Ontvangstweek in Delft voor de nieuwe studenten, heeft mijn vereniging (de Delftsche Studenten Bond) een constructie voor mij gemaakt, zodat ik  buiten boven de straat mijn doeken kon hangen. Nadat we de vergunning binnen hadden, kon ik voor alle voorbijgangers en eerstejaars studenten mijn optreden doen. Aan de klimmuur die wij in die week voor ons pand altijd opbouwen, hadden zij deze constructie gemaakt. Met staalkabels, steigerpijpen en spanbanden alles vastgezet: ‘TESTEN MAAR!’ Nou daar ging ik dan. Hadden de leden van de Delftsche Studenten Bond mij op tv en facebook gevolgd, mocht ik het ze nu in het echt laten zien! Een beetje zenuwachtig was ik wel, haha. Vooral de grote eindval was spannend. Zou de constructie het houden? Nadat ik riep: ‘Vangen jullie me op ;)?’ kon ik met een gerust hart mijn eindval doen.. En alles ging goed! Dit is zeker voor herhaling vatbaar voor volgend jaar! Nog steeds wordt ik door eerstejaars uit Delft aangesproken als ‘Het Doekenmeisje’, echt super leuk!

 

DSB_Hang

 

Om dit lange bericht toch maar tot een eind te laten komen, wil ik nog even iets vertellen over mijn meest recente optreden. Afgelopen zondag, 7 oktober 2012, heb ik in het winkelcentrum in Oosterhout opgetreden. Het KOM Festival, dat dit jaar voor de vierde keer georganiseerd is, mocht ik openen! Om 2 uur stond het winkelcentrum helemaal vol en van alle kanten zag ik mensen aan komen lopen, terwijl ik bezig was met mijn oefening. De mensen van de organisatie waren super aardig en iedereen was vrolijk en enthousiast. Na een paar bandjes werd mij gevraagd of ik misschien nog eens wilde optreden. En ja hoor, zo leuk als ik het vind, ben ik meteen naar mijn koffer gerend en heb ik me omgekleed om weer omhoog te gaan. Verschillende fotografen hebben mijn act gefotografeerd en ik moet zeggen dat ze écht mooie foto’s gemaakt hebben. Hans Mink, Jan Visser, Kees Laurijsen, onwijs bedankt voor de mooie foto’s die jullie hebben gemaakt :D!

_MG_9412b

 

Foto van: Hans Mink – Waxie