Tintefeest 7 juli 2012; Aerial Tissu

Posted on Posted in Aerial Tissue, Optredens

Afgelopen zaterdag mijn nieuwe act in Tinte op het 23ste zomerfestival laten zien!

 

Bekijk hier een filmpje uit het publiek! 

 

In het midden van de tent, bij het regiepodium, mocht ik hangen aan een speciale Trus constructie van Woer-com. Onwijs leuk om na de big band op het podium zelf in het midden van de tent op te mogen treden! Ik word aangekondigd en begin met klimmen. Iedereen begint te klappen zodra mijn muziek begint en ik zie de mensen van buiten naar binnen lopen om mijn act te bekijken! 😀

Halverwege mijn act hang ik ondersteboven en kijk ik naar het publiek, wat staat iedereen dichtbij! Ik kan de mensen bijna aanraken!

Voor mijn gevoel ging mijn act super goed en volgens mij vond het publiek dat ook! Van tevoren hoorde ik via via al dat een aantal mensen mij gevolgd hadden op tv en naar mijn optreden kwamen kijken, dat gaf me nog meer energie voor het optreden die avond.

Na mijn act heb ik ontzettend veel leuke reacties gehad. Vrienden, familie en onbekenden waren allemaal erg enthousiast en ik moet zeggen dat ik tijdens mijn act ook alleen maar blij heb kunnen zijn, omdat het publiek alleen maar aan het klappen was, wat een onwijs leuk publiek!

Tijdens de repetitie ’s middags en het feest ’s avonds zijn er aardig wat foto’s gemaakt. Mocht u foto’s en / of filmpjes gemaakt hebben of iemand kennen die gefotografeerd / gefilmd heeft, zou u mij dan willen mailen via het contactformulier of een reactie willen achterlaten? Dat zou ik erg op prijs stellen, ik ben erg benieuwd naar alle foto’s en filmpjes die zijn gemaakt!

 Optreden Tintefeest

 

Kelly 🙂