Sportgala Noordenveld 18 januari 2014

Posted on Posted in Homepage, Optredens

Het eerste optreden van het jaar 2014 zit er ook weer op! Zaterdagavond 18 januari ben ik naar het (voor mij) verre Roden afgereisd om het Sportgala van Noordenveld te openen. Ongeveer 400 mensen bezochten deze show met veel externe acts. Mijn act was de openingsact!

 

 

SONY DSC

 

Om half vijf  ’s middags al aanwezig voor de repetitie en het checken van het ophangpunt. Helaas was het redelijk laag, dus moest ik een beetje improviseren. Maaaar, dit is allemaal goed gekomen! Met nog ruim drie uur te gaan, had ik genoeg tijd om bepaalde vallen te veranderen.

Omdat het precies rond etenstijd was, werd er voor alle acts ook een goede maaltijd verzorgt. Het restaurant wat bij dit zalencentrum “De Pompstee” hoort, had zich goed uitgesloofd! Een onwijs bord met patat, superlekkere salade en een mega grote schnitzel ging er wel in, haha. Na het eten lekker make-uppen om vervolgens alle mensen binnen te zien stromen. Er waren aparte tafels voor alle artiesten geregeld. De gasten waren verdeeld over lange rijen met tafels, waar mijn doeken precies tussenin hingen!

 

SONY DSC

 

De mensen van het evenement en de organisatie waren onwijs aardig en alles was goed geregeld. Ik heb veel leuke reacties gekregen op mijn act! Dat was fijn, zeker omdat ik nog wat aanpassingen had gedaan vanwege de hoogte. Na de show ook nog een mooie bos bloemen gekregen en toen weer een laaaange reis terug naar huis gemaakt! Bijna twee uur rijden, maar dat was het zeker wel waard!

 

SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC

Deze foto’s zijn gemaakt door Koen Wieringa te Roden.

 

 

En ik heb hiermee de voorpagina van “de KRANT” bereikt! Zie hier de foto’s van de Krant:

02

999231_703977856300572_677564187_n

Woehoe!