Over mij

Waar zal ik eens beginnen? Mijn naam is Kelly Sabina de Vos, geboren op 22 april 1991 in Zaandam. Na 18 jaar bij mijn ouders in Zaandam te hebben gewoond, heb ik mijn leven voortgezet in Delft. Hier studeer ik Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en woon ik samen met vijf gekke gasten. Ik ben lid van een studentenvereniging, de Delftsche Studenten Bond (DSB), waar ik in het jaar 2012-2013 Bestuur heb gedaan. Verder hou ik veel van sporten en ben ik regelmatig in de turnzalen rondom Delft te vinden. Ook hou ik van snowboarden, dus dat is minstens een week per jaar nog meer kans op blessures 😉 En natuurlijk mijn doeken. Aerial Silks, Tissu, Tissue, of circusdoeken; dat is waar deze site om draait!

Secretaris  DCIM100GOPRO

In 2008 zag ik een meisje op tv in haar doeken hangen. Op dat moment was ik meteen verkocht en ben ik op zoek gegaan naar filmpjes, foto’s en informatie. Ik heb toen 12 meter stof gekocht en ben toen samen met mijn vriendin (Daniëlle Prinsze) begonnen. We keken filmpjes op internet en probeerden het zo goed mogelijk na te doen in de zaal waar wij altijd aan Freerunning deden. Gelukkig is dit altijd goed afgelopen en is er niemand gewond geraakt :)! Al snel begonnen we ook met het verzinnen van onze eigen bewegingen. We filmden veel en zorgden ervoor dat dit terug te vinden was op internet.

68215_133845673343303_7409559_n 131396_133849060009631_2636819_o

Na dat jaar ben ik ook begonnen met turnen. Ik mocht een training met Daniëlle meedoen en kwam meteen in de selectie terecht! Dat werd keihard trainen om alle jaren ervaring van de anderen in te halen, maar het lukte! Dit heeft ook veel geholpen voor mijn prestaties in de doeken.

img788127067 409043_278814835513052_596281094_n

Eind 2009 begon ik met studeren en besloot ik te stoppen met mijn doeken. Een jaar later had ik mijn eerste optreden en toen heb ik daarvoor weer even heel hard getraind. Daniëlle kreeg een ongeluk met haar scooter en moest geopereerd worden aan haar knie, waardoor ik met mijn doeken alleen verder ging.

Weer een jaar later, eind 2011, ontdekte mijn turntrainer in Delft dat ik ‘vroeger’ wel eens in doeken klom en vond dat ik hiermee verder moest gaan. Tijdens zijn turn uurtjes kon ik dan altijd een stel ringen pakken en trainen 🙂 Na een kleine demonstratie voor de turnvereniging Saturnia (foto hierboven) besloot ik definitief te stoppen.

Binnen een week kreeg ik een raar mailtje met een telefoonnummer erin. Toen ik belde, bleek het mailtje te kloppen; Holland’s Got Talent had mij zojuist gevraagd om mee te doen aan hun show! In mijn enthousiasme heb ik meteen toegezegd en ik had drie dagen later al auditie. Snel mijn trainer gebeld, doeken gepakt en trainen maar voor vrijdag! Na de lovende woorden van Gordon: ‘Jij bent het absolute voorbeeld van Holland’s Got Talent!’, was ik weer helemaal terug in de doeken.

Live Show 04 Auditie 01

In 2012 bereikte ik met Holland’s Got Talent de halve finale, de live show van 25 mei, en werd daar vierde. Dat was niet goed genoeg om door te mogen naar de finale, een week later. Ik heb daar een mooie tijd gehad en sindsdien ben ik ook veel beter geworden. Ik ben blij dat ik hieraan mee heb mogen doen, RTL4, BlueCircle en Holland’s Got Talent, onwijs bedankt! 😀

Live Show 66 Live Show 45

Live Show 36 Live Show 111

Na dit tv-avontuur ben ik een paar weken in de zomervakantie met Circus Renz Berlin meegereisd. Ik moet eerlijk bekennen dat het circusleven achter de schermen toch anders is dan verwacht. Het was een mooie ervaring en ik heb veel optredens in deze circustent gedaan.

Kelly bij Circus Renz Berlin 74748_396654093743962_498370636_n

Verder heb ik nog veel losse optredens in Duitsland en Nederland gehad. Onder andere in Wünderland Kalkar, in een boom in Zaandam tijdens het MoiseFestival, in de Aula van de TU Delft, op het Tintefeest, in het winkelcentrum van Oosterhout, noem het maar op! Ik heb in ieder geval veel plezier gehad van al mijn optredens en ik hoop dat er nog veel zullen volgen :)!

Tegenwoordig ben ik nogal druk met Bestuur zijn op de studentenvereniging. Ik probeer zoveel mogelijk daarnaast nog aan mijn doeken te doen, alleen helaas kan ik door omstandigheden niet meer op mijn oude locatie rondom Delft trainen. Gelukkig kan ik in het weekend nog wel in Zaandam bij mijn ouders trainen (tegenwoordig weer met Daniëlle!), maar liever zou ik doordeweeks toch ook in de buurt van Delft terecht kunnen. Daar ben ik nu dan ook hard naar op zoek. Ook ben ik bezig met het verzorgen van workshops en cursussen. Het lijkt mij onwijs leuk om in de toekomst een eigen zaal te hebben, waar ik kan trainen en les kan geven.

Maar, tot zover mijn levensverhaal!

One thought on “Over mij

Comments are closed.