Optreden 100 jarig bestaan Turnclub Alliantie

Posted on Posted in Homepage, Optredens

Zaterdag 22 juni mocht ik mijn kunsten vertonen in het Wennekerpand in Schiedam. De turnclub Alliantie bestaat namelijk 100 jaar en dat mag gevierd worden! Alle turners en turnsters laten met elkaar verschillende optredens zien. Op het einde van de dag mocht ook ik mijn kunsten vertonen in mijn Aerial Tissue.

Ik heb onwijs leuke reacties gekregen en vond het zelf ook erg leuk om te doen. Hopelijk kunnen jullie het filmpje waarderen:

 

Klik hier voor het youtube filmpje!

 

Na mijn repetitie werd ik geïnterviewd voor Look TV. Met mijn knalrode hoofd vertel ik hoe ik hiermee begonnen ben en wat ik precies ga doen. Even later komt de cameraman weer op mij af om mij opnieuw te interviewen. Ergens kwam ik hen bekend voor, maar waarom? Toen ze erachter kwamen dat ik met Holland’s Got Talent heb mee gedaan, werd ik opnieuw geïnterviewd! Was super leuk 😀

Hier is het filmpje te bekijken van Look TV: http://www.looktv.nl/alliantie-viert-jubileum/tvgemist/item?guzUydDFumou0kbXu429yQ==

Mijn stukjes zijn te zien op 07:30 – 08:52 en 14:39 – 15:10 en 21:56 – 22:00, veel plezier! ^^

 

IMG_6972

Hier volgen een paar fotootjes van mijn optreden:

IMG_6947 IMG_7077

 IMG_7099 IMG_7143

IMG_7129 IMG_7126

 

Bekijk hier het filmpje!