Nog maar 4 nachtjes tot de Live Show!

Posted on Posted in Holland's Got Talent

Hee hier weer even een update! Ik ben ondertussen druk bezig met studie, trainen en acts verzinnen voor mogelijke optredens en zelfs voor de finale! Want stel dat ik doorga, dan heb ik nog maar een week!

Het pakje van mijn Live Show is bijna af, de laatste dingetjes moeten nog even worden vastgezet en dan kunnen we er donderdag in repeteren. Ik wordt steeds zenuwachtiger, want ik denk dat ik veel meer kan dan dat ik in de Live Show ga laten zien. Maar goed, stel dat ik doorga, moet ik natuurlijk ook wat overhouden voor de finale..

Moeilijke keuzes allemaal: Zal ik deze val doen, een andere val, of toch maar deze? Één ding is zeker: spectaculair wordt het! In het verleden heb ik met de val die ik nu als eindval ga doen zooo dicht bij de grond gezeten dat ik met mijn voet op de grond kwam en hem zwaar kneusde. Wordt spannend dus!

Verder heb ik de eindval zelf niet getraind. Ik heb mijn ribben een tijdje terug zwaar gekneusd met een snowboardongeluk en vervolgens heb ik ze een maand later opnieuw gekneusd met het trainen voor Holland’s Got Talent. Ik rolde zo’n 6 meter uit mijn Aerial Tissu, klapte dubbel en meteen voelde ik mijn ribben weer. Vanaf dat moment ben ik steeds vaker naar de huisarts geweest en kon ik weinig trainen. Donderdag is de repetitie en ik moet zeggen dat ik best wel bang ben voor mijn ribben.. Als dat maar goed gaat vrijdag!

Ondertussen ben ik ook bezig met mijn finale act en ik moet zeggen, die wordt onwijs vet! Maar voordat het zover is, zal ik natuurlijk eerst genoeg stemmen moeten krijgen. Ik ben daar wel een beetje bang voor, want ik heb zoooveel goede tegenstanders! Allereerst moet ik tegen The Devils, die gaan natuurlijk gewoon door! Daarnaast moet ik tegen Golden-Ticket winnares Laura en alsof dat niet genoeg is, moet ik tegen mijn vriendinnen van Dancesplash! Natuurlijk gun ik het iedereen om door te gaan naar de finale, maar ik wil zooo graag mijn finale act laten zien!

Haha, we gaan het allemaal maar zien vrijdag =]! Mochten jullie niets te doen hebben, kijk dan even mee, LIVE!, naar Holland’s Got Talent op rtl4 om half 9. En mocht je beltegoed over hebben, vind ik een stem op mij ook wel leuk :D!

Tot vrijdag 25 mei! ^^

Ter afsluiting nog even een filmpje over de Live Show van 25 mei:

Tipje van de sluier, live show 4 Holland’s Got Talent 2012

Tot de 25ste!

Kelly ^^