Luchtacrobatiek

Professional op het gebied van luchtacrobatiek

Organiseert u binnenkort een evenement, gaat u trouwen of is het weer tijd voor het jaarlijkse bedrijfsfeest? Heeft u al nagedacht over een act die uw avond compleet zal maken? Kies voor Kelly de Vos, uw professionele luchtacrobaat. Ik zorg voor een act die u en uw gasten niet snel zullen en willen vergeten. Luchtacrobatiek voor een meeslepende act.

Luchtacrobatiek

 

Wat is het?

Iedereen heeft wel eens acrobatiek gezien, of het nu op televisie of in het circus is. Acrobatiek kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Denk hierbij aan acrobatiek op de grond, in de trapeze, in doeken of op een andere wijze in de lucht. Bij acrobatiek vraag je veel van je lichaam, lenigheid, balans en coördinatie is waar het om draait. Ook dient u veel vertrouwen te hebben in uw kunnen. Acrobatiek in de lucht geeft gegarandeerd een spektakel. Mensen kijken met ingehouden adem of het allemaal wel goed gaat en goed gaat het zeker bij Kelly de Vos. Inmiddels heb ik ruime ervaring op het gebied van diverse technieken en zorg ervoor dat iedere show opnieuw een belevenis is.

Mysterie, spanning en spektakel

Ik pas graag mijn act aan op de sfeer die u met uw evenement wilt uitstralen. Op deze manier zorg ik samen met u voor de perfecte ambiance. Ik overleg dan ook eerst met u wat uw gedachten zijn over de act die ik ga opvoeren. Op basis daarvan kies ik mijn outfit, muziek, licht, verhaal achter de act en de materialen die ik gebruik uit. Op deze manier maak ik van mijn act een bijzonder geheel met een mooie verhaallijn die geschreven is voor úw evenement. Ik kan een van mijn specialiteiten uitvoeren of een combinatie ervan, een en ander geheel naar uw wensen.

Luchtacrobatiek door Kelly Vos

Wilt u uw feest ook spetterend openen of afsluiten met een knaller? Neem dan snel contact op met Kelly de Vos om de mogelijkheden te bespreken. U neemt per telefoon, via e-mail of door middel van het contactformulier op de website contact met haar/ mij op. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor het volgen van een cursus of workshop die ik aanbied. Leuk, leerzaam en actief, voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een bedrijfsfeest. Ik lever maatwerk en de beste sfeer voor iedere gelegenheid.

 

Neem contact op