Live Show 25 mei bij Holland’s Got Talent! ^^

Posted on Posted in Holland's Got Talent

Vrijdag 25 mei was het dan zover, de Live Show van Holland’s Got Talent! Wat onwijs vet was het zeg! Maar ik was ook onwijs zenuwachtig..

 

Het filmpje is gratis te bekijken op: http://www.uitzending.net/gemist/113340/RTL-4/Hollands_Got_Talent.html

Filmpje Live Show Act van Kelly de Vos bij Holland’s Got Talent 2012

 LS07

 

Helaas ben ik niet door naar de finale, maar ik moet zeggen dat ik het echt onwijs naar mijn zin heb gehad bij Holland’s Got Talent. Natuurlijk had ik graag nog een keer een act met mijn Aerial Tissu laten zien, maar stiekem scheelt het mij een hoop stress voor deze week 🙂 Laat ik in ieder geval hopen dat ik nog meer van dit soort moois mee mag maken!

Ik mis nu al de mensen van Holland’s Got Talent, vooral de mensen achter de schermen en de mensen van de andere acts. Ook mis ik de mensen die voor de schermen staan, zoals Robert ten Brink, Dan Karaty, Patricia Paay en Gordon, want het was toch wel bijzonder dat ik hen mocht ontmoeten en ze waren ontzettend vriendelijk. Oooh, wat een ontzettend vette tijd heb ik gehad bij Holland’s Got Talent! Ik ben zooo blij dat ik dit allemaal heb mogen meemaken, echt waar! En ik heb hier zoooveel van geleerd, mijn acts zijn een stuk mooier geworden, dankzij alle hulp van de mensen van Holland’s Got Talent!

 Live Show 76b Live Show 68b 

RTL4, half 9, vrijdag 25 mei 2012 is het dan eindelijk zover: We gaan live! Eerst mogen mijn vriendinnetjes van Dancesplash (oh ik mis jullie nu al!) hun act laten zien, wat waren ze goed!

Dan kijkt het publiek toe hoe ik in mijn doeken klim, terwijl er op tv een introfilmpje is te zien, waar ik in het park in Zaandam mijn doeken ophang in een boom. Zelf hang ik met mijn hoofd uit mijn doeken om het filmpje ook te zien en dan gaat het beginnen! Snel doe ik mijn hoofd in, want we gaan beginnen! Mijn muziek begint, de graphics op de achtergrond gaan aan en het bliksemt in de studio! Al mijn zenuwen veranderen in adrenaline en mijn act gaat supergoed! Spagaat, indraaien, op zijn kop, scorpion, voeten tegen mijn hoofd, val in split en inwikkelen voor de eindval! Wat klinkt het weinig zo, maar toch duurt dit bij elkaar ruim twee minuten. Tijdens het inwikkelen voor mijn val nog wat poses, zodat het minder opvalt dat ik aan het inwikkelen ben. Ik lig op m’n zij, pak m’n doek en op hoop van zegen laat ik me vallen! Het publiek juigt en ik klim de laatste meters uit mijn Aerial Tissue.

 

Live Show 03

 

Robert ten Brink komt  naar me toe en we wachten op het commentaar van de jury. Gordon voelde zich bijna schuldig dat hij vroeg om die val, hij en Patricia Paay waren bang dat ik zou vallen, maar alles ging goed. Zelfs mijn ribben hebben de val overleefd! 😀 Gordon vond het onwijs mooi en stelt zich voor wat er zou gebeuren als ik een professional zoek om mee te trainen: “Dan kan je gewoon naar Las Vegas, dan sta je op alle grote internationale feesten, ” Wat leuk om te horen! Ook Dan vindt dat ik een professional moet zoeken: “If I were you, I wouldn’t hesitate. Find a professional tomorrow! If you came this far already, you will be as good as you want, if you keep taining.” Hij verbaast zich erover dat ik zover gekomen ben in mijn eentje en denkt dat ik nog veeel meer kan, zeker als ik een professional zoek: “And the fact that you came this far by yourself, is spectacular!” Patricia vond het eng, maar vindt me ook een stoer wijf! Ze heeft genoten en vond mijn show heel mooi: “Ik vind het echt heel knap, echt waar. Ik heb er geen woorden voor!” Echt onwijs leuk commentaar van de jury en ook van Robert ten Brink: “Nou dan stroomt de finale door met vrouwen, eerst dancesplash, dan Kelly, die gaan meteen door natuurlijk!” 😀

  

Live Show 41b

Live Show 31

  Halve Finale HGT 2012 (117)

Live Show 58b

Ik bedank de jury en snel ren ik het podium af, terwijl ik naar de camera zwaai. Dan volgt nog een spannende avond..

 

Filmpje Live Show Act van Kelly de Vos bij Holland’s Got Talent 2012

 Live Show 36 Live Show 45

 

Live Show 66

Toen kwam de uitslag: ik was helaas niet door, maar heb een mooie tijd gehad! Een keertje lachen nog voor de camera 😀

Live Show 104bLive Show 91bLive Show 103b

Bedankt Holland’s Got Talent, voor deze onwijs mooie kans!