Lessen Alliantie

Posted on Posted in Aerial Tissue, Homepage, Lessen, Training, Workshops

Helaas is het alweer zomervakantie! Dat betekent dat er  even geen lessen meer in de doeken zijn bij turnvereniging Alliantie.

We hebben een leuke groep meiden bij elkaar sinds februari 2015 die onwijs veel hebben geleerd in een korte tijd. Hoewel niet iedereen altijd even serieus is, leren we toch het een en ander!

Samen met Megan, Sophie, Jasmijn, Nikki, Jente en toekijkende ouders hebben we er een paar leuke maandagavonden van gemaakt!

IMG_20150706_190514 IMG_20150706_190558

 

Wilt u ook weten hoe het is om te vliegen? Zoekt u het graag wat hogerop? Twijfel niet en schrijf je in voor een van de lessen! Op mijn lessen tabblad kunt u meer informatie vinden over verschillende soorten lessen in verschillende steden omstreeks Delft. Zo is er behalve op de maandagavond in Schiedam, op dinsdag een les in Den Haag en op zaterdagochtend start er in september een les in Zoetermeer. Kijk op http://kellydevos.net/les/ voor meer informatie over de lessen!

2 thoughts on “Lessen Alliantie

 1. Beste Kelly de Vos,

  Voor een groep vriendinnen ben ik geïnteresseerd in acrobatiek in de doeken. Bent u ook in te huren voor een workshop op zaterdag of zondag in Den Haag?

  Met vriendelijke groet,

  Nathalie Verhoogt

  1. Beste Nathalie,

   Ik zie dat mijn vorige reactie is verdwenen, bij dezen nogmaals:

   Dat is zeker mogelijk! U kunt mij mailen op info @ kellydevos.net (even de spaties weghalen) dan kan ik u meer informatie toesturen.

   Met vriendelijke groeten,
   Kelly de Vos

Comments are closed.