Lessen

Ik geef lessen en workshops met mijn doeken en hoepel. Ook is het mogelijk om mij in te huren voor een workshop (leuk als bedrijfsuitje!), cursus van een paar weken of voor lessen. Momenteel geef ik de volgende lessen:

 

Aerial Hoop op maandagavond van 17:45 tot 19:00 uur bij Sportief Paaldansen Rotterdam, vanaf 1 april 2019. Voor prijsinformatie en het reserveren van deze les kunt u kijken op www.sportiefpaaldansen.nl.

Aerial Hoop op dinsdagavond van 18:00 tot 19:15 uur bij Sportief Paaldansen Den Haag. Voor prijsinformatie en het reserveren van deze les kunt u kijken op www.sportiefpaaldansen.nl.

Aerial Hoop op woensdagavond van 19:15 tot 20:30 uur bij Sportief Paaldansen Den Haag. Voor prijsinformatie en het reserveren van deze les kunt u kijken op www.sportiefpaaldansen.nl.

FOX Aerials (VOL) op zaterdagochtend van 11:15 tot 12:45 uur in Zoetermeer met Aerial Silks en Hoop. Deze les is VOL! De les is €30 per maand en bestaat uit een groep die jaren geleden begonnen is. Inmiddels zit deze les vol met aanstormend talent van ieder niveau! Deze groep doet mee aan wedstrijden en shows. Aanmelden voor deze les is niet mogelijk, omdat deze vol is. Sorry!

Bij voldoende aanmeldingen komt er een extra beginners les voor Aerial Silks in Zoetermeer. Deze les zal plaatsvinden in de gymzaal op Spitsbergen 1 te Zoetermeer. Wil je je aanmelden? Mail dan naar info@kellydevos.net!

 

 

19 thoughts on “Lessen

 1. Hallo

  Ik zit nu bij een circus vereniging, maar ik vind vooral de luchtacrobatiek dingen heel erg leuk.
  maar mijn vraag was wat de tarieven ervoor zijn, ik wil er natuurlijk niet te veel voor betalen.
  en verder nog een vraag, waar bevinden zich de lessen?
  ik hoor het wel.

  Mvg :Inge van Middendorp

   1. Hello!
    Could you forward the information-email also to me? I would be really interested if the lessons were in Delft and the rates were resonable!

 2. Hi,

  I’m currently living in the Hague and am looking for somewhere to learn aerial silks. I had a few classes back in England before I moved over here and loved it! Do you offer lessons in english and, if so, where do you teach?!

  Any help would be really useful!

  Roxanne

 3. Dag Kelly,

  Ik ben op zoek naar een aerial skills workshop voor het vrijgezellenfeestje van mijn zus. Is dit ook mogelijk om bij jou te boeken en wat voor kosten zijn hieraan verbonden?

  Met vriendelijke groet,
  Femke

 4. Hoi Kelly,

  Ik heb vroeger geturnd en gedanst, en nu lijkt luchtacrobatiek mij erg leuk om te proberen. Zou je mij wat informatie kunnen sturen over de lessen, tarieven, tijden, locatie etc.)

  Groetjes

 5. Hoi Kelly,

  Waar geef je lessen?
  En geef je ook lessen/workshops aan kinderen (7 jaar)?

  Met vriendelijke groet,

  Michiel

 6. Hoi Kelly, ik zou graag wat meer informatie willen ontvangen van de lessen die je geeft.

  Groetjes Kelly

 7. Hoi Kelly
  Zou je wat meer informatie kunnen sturen over de lessen, tarieven en tijden.

  Met vriendelijke groet,
  Kelly

 8. Hoi Kelly,
  Geef jij ook tissu- en hoepellessen in Delft? Ik zou graag info over lessen voor volwassenen willen ontvangen =)
  Groetjes,
  Maira

 9. Hoi hoi! Geef je nog steeds lucht akrobaat lessen?? En is dat wekelijks of iets? Dit is de eerste site die ik tegen kom die lessen geeft

 10. Hey Kelly,
  Ik mis het sporten in mijn leven en ik heb een fascinatie voor circuspraktijken, als kind zat ik al bij een circusclub en vond ik de doeken altijd specifiek leuk. Daarom ben ik geïntresseerd in de kosten van de lessen en vooral ook de locatie waar ze plaatsvinden aangezien ik geen auto heb. Zou je me misschien wat meer info kunnen sturen?? BVD
  Groetjes Amber

 11. Hi Kelly,
  I’ve just move to Delft, I used to practice aerial silks in Argentina and I’d like to continue here.
  Would you send me information about the lessons?
  Greetings

 12. Ha Kelly,

  Ik ben erg geïnteresseerd welke les er eventueel mogelijk is voor mijn 12-jarige dochter.

  Hennie

 13. Hello! I am interested in re-learning some silks, and I am new to Delft. I came across your website which suggests you give lessons. Could you give me some more information? Thank you so much!!

Comments are closed.