Nieuwe doeken! :D

Posted on Posted in Holland's Got Talent, Overig

Vandaag toch ruim 5 uur onderweg geweest om ‘even’ nieuwe doeken en stoffen voor mijn nieuwe pakje te kopen bij Van der Vorst Modestoffen! Nou die 5 uur was het meer dan waard, want deze winkel en groothandel heeft echt alles wat je maar wilt. Als je ooit zelf in de doeken wilt beginnen, raad ik je zeker aan eens naar deze winkel te gaan :)! www.vorstmodestoffen.nl 

Voor mijn nieuwe Aerial Tissu act in de Live Shows van Holland’s Got Talent ga ik een compleet nieuwe act neer zetten met nieuwe doeken en een nieuw pakje! Over de act kan ik helaas nog niet zoveel zeggen, dat zullen jullie 25 mei moeten bekijken ;)! Hieronder is wel een foto te zien van alle stoffen die ik in mijn pakje ga verwerken! Wel spannend, want dit is voor het eerst dat ik zelf een pakje ga maken!