Gordon: ‘Jij bent echt het absolute voorbeeld van Holland’s Got Talent!’

Posted on Posted in Holland's Got Talent

Afgelopen vrijdag was dan mijn auditie van Holland’s Got Talent met mijn Aerial Tissu te zien!

Hier heb ik het filmpje wat RTL4 op youtube heeft gezet (interview + auditie + commentaar) :

 

Auditie Kelly de Vos bij Holand’s Got Talent 2012 met haar Aerial Silks / Tissue

 

Nu maar afwachten! Volgende week is de Tussenronde op tv; mag ik door naar de live shows van Holland’s Got Talent?

Tijdens mijn interview was ik zooo zenuwachtig dat ik na elke zin ongeveer moest lachen.. Gelukkig heeft HGT er geen lachcompilatie van gemaakt ;). Na mijn interview kon ik me meteen klaarmaken voor mijn optreden. Omkleden, warming-up en op naar het podium. In de coulisse zag ik dat twee mensen voor mij met 3 kruisen weggedrukt werden! Dat maakte mij natuurlijk niet minder zenuwachtig..

Eenmaal op het podium kon ik opnieuw vertellen dat ik sinds 2008 hiermee bezig was, daarna ben begonnen met turnen en dat ik het mijzelf allemaal had aangeleerd (ja, echt waar!). Vervolgens kwam Gordon met onwijs veel grappen over gordijnen, het was echt hilarisch! En geloof me, ze zijn niet eens allemaal uitgezonden.

Snel de doeken in en mijn act laten zien. Tussendoor de GoPro camera die op de grond lag, omgegooid met mijn doeken (sorryyy!) en even gekeken hoe de jury het vond. Spagaatje, voet tegen mijn hoofd, val, nog een val en.. klaar! Op naar het woord van de jury, spannend!

 

Auditie 01

 

De jury keek eerst heel normaal, dus ik vroeg me echt af of het wel leuk genoeg was.. Toen begon Dan Karaty te praten en hij vond het ‘amaaazing’ dat ik dit mezelf allemaal aangeleerd had en Patricia Paay en Gordon vonden het ook heel knap. Verder zei Patricia dat ik veel dingen deed die zij nog nooit eerder gezien had! En Gordon wilde een spectaculairdere val en spectaculairdere muziek. Nou was ik het inderdaad wel eens over die val! Dus mocht ik doorgaan naar de liveshows, staat jullie wat te wachten!

 

Live Show 04

 

Nu is het allemaal maar afwachten of de jury me écht zo goed vond. Aanstaande vrijdag (27 april 2012) is de Tussenronde op tv en horen we of ik door mag gaan naar de live shows! Super spannend allemaal, de live shows lijken me onwijs vet om mee te maken! 😀

Kusjes, Kelly ^^

 

Auditie Kelly de Vos bij Holand’s Got Talent 2012 met haar Aerial Silks / Tissue