Freerunning met 010Trickz!

Posted on Posted in Overig, Training

Gistermiddag kreeg ik een belletje of ik ‘even’ mee wilde doen met een sportprogramma voor kinderen, waarin deze aflevering aan Freerunning gedaan zou worden. Ik zou als hoofdcoach van de meisjes fungeren en ook zelf wat tricks laten zien. Dit allemaal met de naam van 010Trickz!

Dus vandaag, rond een uur of tien in de ochtend stonden we in de zaal in Rotterdam. Jaren geleden dat ik gefreerund heb, maar goed; waarom niet? Achteraf ben ik zooo onwijs blij dat ik vandaag een hele dag gefreerund heb, echt waar! Ik kon het niet zo goed als dat ik eerst kon en ook zeker niet zo goed als de jongens van 010Trickz, maar ik heb echt een onwijs leuke dag gehad! Jongens, super bedankt!

Hiermee heb ik meteen ook weer mijn motivatie terug om te gaan freerunnen. Ik zou zeggen, kijk eens op de site van 010Trickz, het is een leuke groep gasten en ze hebben een paar onwijs mooie zalen!

 

Website van 010Trickz!

 

Hier kun je backstage kijken!

Dit is de trailer!