Fotoshoot met poeder

Posted on Posted in Aerial Hoop / Lyra, Aerial Tissue, Fotoshoots, Homepage

 

>> Bekijk hier wat foto’s << 

>> Bekijk hier het filmpje << 

Met Beeldpuntfotografie en Pendulum Films heb ik een fotoshoot (en kleine filmshoot tussendoor) gedaan met gekleurd poeder.

Julia gooide verschillende kleuren poeder naar mij terwijl ik in een pose hing en vervolgens deed de fotograaf het nodige flits- en klikwerk. De RAW-bestanden van deze foto’s heb ik zelf bewerkt om de pastelkleuren wat meer boost te geven. Ik photoshop mezelf niet, alleen de kleuren pas ik aan :).

Het was een erg leuke dag, we zijn zeker wat uurtjes in de zaal geweest. Gelukkig was de Schiedamse turnvereniging Alliantie zo lief dat ik de zaal hiervoor mocht gebruiken! Het was een heel gedoe met alle spullen die we mee moesten nemen, het paste echt maar net in twee auto’s! Flitsers, statieven, doeken, hoepel, pakjes en kostuums, poeder, een zeil, etc, etc.. Er ging een hoop mee!

10626466_748400178554513_6698853381934407478_n

 

Dit waren alleen mijn spullen en de spullen van Pendulum Films.. De fotograaf had minstens net zoveel mee als wat hier op de foto staat!

Er zijn mooie foto’s gemaakt en er zijn ook wat grappige foto’s gemaakt. Zo gooide mijn lieftallige vriendin Julia paars poeder recht in mijn neus en ogen.. Na een kwartier waren mijn lenzen niet meer paars en nieste ik ook geen paarse stofwolkjes meer.. Het heeft wél een vette foto opgeleverd!

IMG_4868_03

 

Verder ben ik twee keer 3 dagen bezig geweest om mijn doeken te wassen. Het is bijna 20 meter stof, waarvan de knoop niet nat mag worden, dus wassen gaat met de hand! Lekker in de douche met heet water en een hele doos biotex laten weken in een grote bak, uitspoelen, weken, uitspoel, enz, enz. Dan heb je natuurlijk ook nog het uithang gedeelte: dit was een beetje creatief opgelost met heel veel knijpers en veel wasrekken en waslijnen! De badkamer zag er wel leuk uit ^^.

 

>> Bekijk hier wat foto’s << 

>> Bekijk hier het filmpje <<