Fotoshoot in een scheepswerf – Zaandam

Posted on Posted in Fotoshoots, Overig, Training

Hallootjes!

 

Afgelopen weekend (1 en 2 juni 2013) heb ik een fotoshoot gedaan in Zaandam. Het was onwijs leuk! Bedankt Ewoud de Groot voor de onwijs mooie foto’s 😀

De eerste dag ben ik het bos ingegaan om mijn Aerial Hoop op te hangen aan een tak. Met drie verschillende outfits heb ik daar zo’n 1000 foto’s laten schieten, onwijs veel..

De tweede dag ben ik naar een scheepswerf gegaan, waar mijn doeken in een kleine kraan werden opgehangen! Ik werd even voor bijna een half uur boven het water gehangen, dus even pauze was geen optie. Tijdens de shoot kwamen mijn ouders even langs om te kijken, superleuk! Daarnaast kwam ook mijn vriendin Daniëlle Prinsze langs, waarmee ik uiteindelijk nog samen een shoot heb gedaan ook! Superleuk allemaal.

Foto’s binnenkort online :D!