Optreden bij Circus Barani op tweede Kerstdag!

Posted on Posted in Homepage, Optredens

Donderdag 26 december 2013, Tweede Kerstdag. Circus Barani heeft zich opgesteld in het Rabo theater de Meenthe in Steenwijk. Vandaag wordt een speciale dag met extra artiesten, waar ik er een van ben!

 

Bekijk hier mijn filmpje van mijn optreden met hoepel! 

Bekijk hier mijn filmpje van mijn middagoptreden met doeken! 

 

De show van 15.00 uur was helemaal uitverkocht, sterker nog, er waren extra kaartjes verkocht! Maar liefst 465 toeschouwers mogen het spektakel aanschouwen. Een show met pony’s, welch-pony’s, geiten, honden, duiven, hoepels, voetballen, doeken, een stalen hoepel, goochelacts, een fakir, noem het maar op! En ’s avonds mogen we alles nog eens laten zien in de show van 19.00 uur.

1497946_567348106685171_397797660_o 1526499_673362136018392_1714640366_n

De familie Barani was onwijs aardig, het was echt een superleuke dag. Ook de andere artiesten waren erg aardig en de mensen achter de schermen mochten er ook zeker zijn: Circus Barani, de familie Zinnecker, Jan Hoekstra, Vincent van Leth, Dennis Oosterwold, Maarten van Luit, Tim Hogendoorn, Lucy Jansen en iedereen: super bedankt! Het was echt een top dag :).

KellydeVos_5485

Deze foto is gemaakt door Tim Hoogendoorn!

In deze show heb ik voor het eerst met mijn hoepel opgetreden, dat was erg leuk om te doen. Het filmpje kunnen jullie hier vinden, maar verwacht er (nog) niet te veel van! Het lijkt me leuk om deze act verder te ontwikkelen en een spectaculaire show met mijn hoepel neer te zetten.

Ook met mijn doeken heb ik een act van ongeveer 8 minuten neergezet. Ik kreeg veel leuke reacties en hoop binnenkort wat foto’s online te kunnen zetten!

KellydeVos_5546 KellydeVos_5538

Deze twee foto’s zijn gemaakt door Tim Hoogendoorn!

Het was ook onwijs leuk om met de artiesten te praten en hun acts te zien. Vincent kwam ook met het idee om mijn opkomst voor mijn doeken in een illusie-box te doen (sorry als ik de naam niet goed heb!). Dennis en Vincent lieten de kist rondgaan en je kon zien dat er niets in zat. Vervolgens legt Dennis er een koffer op en daar kom ik uit! Echt superleuk om eens te doen :), bedankt jongens! Hier een fotootje achter de schermen van de kist en koffer:

Tadaaa!

 

Bekijk hier mijn filmpje van mijn optreden met hoepel! 

Bekijk hier mijn filmpje van mijn middagoptreden met doeken!