Circus acts

Circus acts

Genieten van circus acts tijdens uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of bruiloft? Het is gewoon mogelijk! Als performer voer ik verschillende acts uit met behulp van aerial hoops en doeken. Een aerial silks show brengt een bijzondere sfeer met zich mee, doordat de muziek, outfit en doeken geheel op uw thema zijn afgestemd. Neem eens contact op om de mogelijkheden van luchtacrobatiek voor uw feest of gelegenheid te bespreken!

Circus acts

 

Eenvoudig boeken voor feesten

Als choreograaf en performer heb ik al jarenlange ervaring met circus acts. Tevens verzorg ik daardoor nu lessen en workshops, die ook leuk kunnen zijn voor een speciale gelegenheid, zoals een bedrijfsuitje! U kunt mijn acts en shows eenvoudig boeken, door simpelweg een bericht achter te laten of telefonisch contact op te nemen. Ik sta u graag te woord en vertel u over de mogelijkheden die circus acts bieden. Samen zullen wij de gewenste ambiance bespreken en hierop zal ik dan mijn outfit, doeken, muziek en act geheel inrichten.

 

Alle acts en shows

Alle acts en shows die ik uitvoer zijn veilig en professioneel. Omdat ik echt aandacht schenk aan uw situatie en feest, zult u altijd een unieke uitvoering meemaken. Het is mijn doel deze speciaal te maken voor u en al uw gasten. Een onvergetelijke ervaring! Kiest u ook voor circus acts op uw verjaardag of bruiloft? Bel dan eens naar 06 18 32 18 75. Ik luister graag naar uw idee├źn en geef natuurlijk ook advies over de mogelijkheden. U kunt ook via het contactformulier op de website een bericht achter laten. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen.

Neem contact op