Bal Masqué met Euterpe Heinkenszand

Posted on Posted in Homepage, Optredens

Wauw, een heel weekend optreden met live muziek!

 

>> Filmpje van “Go the Distance”! Klik hier! <<

>> Filmpje met verschillende stukjes van alle acts! Klik hier! <<

Zaterdag 31 januari 2015 en zondag 1 februari 2015 heb ik samen met fanfare / orkest Euterpe Heinkenszand maar liefst acht acts mogen laten zien! Dit allemaal onder het thema “Bal Masqué”. Het orkest bestaat uit veel onwijs gezellige mensen, van jong tot oud. Iedereen was erg vriendelijk en ik mocht slapen in een bed & breakfast van een van de families uit het orkest.

DSC_6699

Zaterdag rustig aan alles opgebouwd en geïnstalleerd, om vervolgens nog even met zijn allen te repeteren en wat te eten. Om 19.30 begon de show! Iedereen zag er super mooi uit, met prachtige kostuums en feestelijke make-up. Geheel in thema droeg heel het orkest daarbij ook nog een mooi masker en een grote pruik. Ik heb nog nooit een orkest gezien dat zoveel moeite steekt in de decoratie van het toneel en in de decoratie van alle mensen! Het zag er prachtig uit.

DSC_6777

De locatie waar ik ’s nachts verbleef was ook ontzettend mooi. Bij Bed & Breakfast “Op Terlucht”(http://opterlucht.nl/) wordt je super goed verzorgd met een luxe ontbijt en je hebt een eigen badkamer. Het is een grote locatie met een keukentje en hele grote woonkamer. De familie van Brakel is onwijs aardig geweest en het voelde eigenlijk alsof ik ze al jaren kende.

DSC_6739

Zondag mochten we alles nog eens overdoen. Iedereen was alweer wat beter op elkaar afgestemd en ook deze dag hebben we allemaal onwijs leuke reacties ontvangen. Na de voorstelling hebben we nog even met zijn allen gegeten, super gezellig :). Eerlijk gezegd vond ik het jammer om weg te gaan. Wat een topweekend was het met een geweldig orkest!

 

>> Foto’s op Facebook! Klik hier! <<

DSC_6999