Aerial tissue Nederland

De wondere wereld van aerial tissue

Ik, Kelly de Vos, maak graag van iedere gelegenheid een heus spektakel. Of u nu uw bruiloft viert, een bedrijfsfeest plant of een willekeurig ander evenement organiseert, voor een spannende act kiest u voor de kunsten op het gebied van aerial tissue voor Kelly de Vos. Ik zorg ervoor dat uw gasten met ingehouden adem mijn act als openingsact of afsluiter van een enerverende avond bewonderen. Kelly de Vos is een naam om te onthouden!

Wat houdt de act precies in?

Bij deze vorm van acrobatiek werk ik met meterslange stof. Dit wordt ook wel aerial silks, aerial fabric, (circus) doeken of télas genoemd. Het vergt kracht, techniek en vertrouwen om deze vorm van acrobatiek uit te voeren, want ik maak geen gebruik van veiligheidslijnen. Des te spannender is het voor het publiek. Natuurlijk weet ik door mijn ervaring heel goed wat ik doe en is alles volkomen veilig. Desalniettemin zullen de toeschouwers ademloos kijken door de kunsten die ik in de doeken uitvoer. Dit alles onder begeleiding van licht en muziek maakt het een mysterieuze en spannende setting.

Choreograaf, performer en leraar

Ik voer graag verschillende acts op het gebied van acrobatiek op. U geeft aan welke sfeer er bij uw feest of evenement past en ik vul dit aan met een act, bijpassende outfit en muziek. Ook de doeken die ik gebruik, passen volledig bij de ambiance die u op de dag of avond wilt bewerkstelligen. Met aerial tissue gebruik ik de stof om mijn lichaam op verschillende manieren te positioneren, te wikkelen, te draaien en door de lucht te vliegen. Wilt u zelf graag leren hoe u deze vorm van acrobatiek uitvoert? Neem dan contact met me op. Ik geef les op verschillende vlakken en ook een workshop ter ere van bijvoorbeeld een jubileum of vrijgezellenfeest behoort tot de mogelijkheden.

Eindeloze skills

Wilt u ook die sprookjesachtige sfeer op uw feest of evenement? Neem contact met me op per telefoon, e-mail of het contactformulier op de website voor het bespreken van de mogelijkheden.

Neem contact op