Aerial silks

De magie van aerial silks

Aerial silks is een bijzondere act binnen luchtacrobatiek. Hiervoor gebruik ik aerial tissue, wat prachtige mooie doeken zijn die een magische sfeer bewerkstelligen. Aerial silks is bij mij ook te boeken voor verschillende feesten en gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de ambiance die u neer wilt zetten tijdens een festival of een bruiloft. Aerial silks kan daar een mooie toevoeging aan bieden.

Aerial silks

 

Shows voor al uw feesten

Of u nu een groot bedrijfsfeest organiseert, uw bruiloft echt bijzonder wilt maken of u een speciaal festival organiseert. Aerial silks is er voor al uw feesten. Door mijn jarenlange ervaring, weet ik precies hoe ik moet inspelen op uw gelegenheid. Daarom ga ik graag met u in gesprek over de sfeer die u wilt creƫren of het beeld dat u uw gasten wilt meegeven. Hierop pas ik niet alleen mijn act en muziek op aan, maar natuurlijk ook de outfit en doeken die ik gebruik. Op deze manier is elke aerial silks show uniek en zetten wij samen een memorabele gebeurtenis neer.

 

Lessen en workshops

Bent u ook zo gefascineerd door aerial tissue of de aerial hoop? Ik leer u graag om hiermee om te gaan! Naast choreograaf en performer ben ik ook docent. Voor u verzorg ik dan ook graag lessen en workshops, zodat u zelf eens een mooie show neer kan zetten. Tevens zijn de workshops erg leuk als bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest bijvoorbeeld!

 

Boek nu een show

Een show kunt u bij mij eenvoudig boeken. Neem eens contact op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden! Verstuur een bericht via het contactformulier, dan neem ik spoedig contact met u op. U kunt er ook voor kiezen telefonisch contact te leggen, dat kan via: 06 18 32 18 75.

Neem contact op