Aerial hoop

Acrobatiek met de aerial hoop

Heeft u een bedrijfsfeest, een gala, een bruiloft of een ander evenement in de planning, dan wilt u natuurlijk ervoor zorgen dat uw gasten zich vermaken. Naast een prachtig aangeklede locatie, is entertainment in welke vorm dan ook een aanrader. Als u uw gasten een unieke ervaring wilt laten meemaken, iets waar men nog lang over napraat, dan kiest u voor acrobatiek met de aerial hoop door Kelly de Vos. Ik garandeer u een ervaring om nooit meer te vergeten.

Aerial hoop

 

Wat houdt het in?

De hoepel wordt gebruikt in de lucht. Het is een veelzijdig middel wat ook veel in het circus wordt gebruikt. De hoepel wordt bijvoorbeeld gebruikt als schommel voor verschillende oefeningen. Omdat de hoepel draait, kan iedereen zien wat er gebeurt. Het is een sierlijke en hypnotiserende manier van acrobatiek waar ik bijzonder veel ervaring in heb. Ik gebruik de hoepel zelf om acrobatiek en dans in de lucht af te wisselen met acrobatiek en dans op de grond.

 

Kelly de Vos creƫert een magische sfeer

Mijn shows zijn sprankelend en ademen de sprookjesachtige sfeer waar iedereen zo van houdt. Mijn acts kunnen op ieder feest thema worden aangepast en passen dan ook bij diverse evenementen. Ook als u zelf graag wilt leren hoe u acrobatiek met de hoepel uitvoert, kunt u bij mij terecht voor een sfeervolle en leerzame workshop.

Kelly de Vos, voor de kunst die aerial hoop heet

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u en uw evenement kan betekenen? Neem dan snel contact op. We bespreken de vorm van uw evenement en welke sfeer het dient uit te stralen en ik pas mijn act er volledig op aan. Ik vind het belangrijk dat iedere show uniek is. Daarom zal ik de muziek, mijn outfit en het gebruik van materialen volledig aanpassen op het evenement wat u organiseert. Een unieke beleving komt hierdoor zonder twijfel tot stand. Ook voor lessen individueel of voor een groep en workshops voor verschillende aangelegenheden kunt u altijd contact opnemen. U bereikt mij snel en eenvoudig per telefoon of via het contactformulier op de website. Ik sta u graag te woord.

 

Neem contact op