31 januari & 1 februari 2015: Bal Masqué

Posted on Posted in Optredens

Zaterdagavond 31 januari en zondagmiddag 1 februari zal ik verschillende acts laten zien op het Bal Masqué onder begeleiding van fanfare “Euterpe Heinkenszand”.

Op de muziek die het orkest zal spelen, zal ik maar liefst twee acts met Aerial Tissue, een act met Aerial Hoop en een deel van het finalenummer in mijn doeken laten zien.

 

Leotard in progress!

 

Eerst nog een Bachelor EindProject afmaken, twee tentamens halen en veel trainen tussendoor. Stiekem tijdens het studeren ook wat pakjes maken en acts verzinnen en dan vier dagen na mijn tentamens is het dan zover: Optreden met veel glitters, bijzondere muziek, nieuwe doeken, nieuwe pakjes en veel meer spectaculairs!

 

Koop uw kaartjes voor €7,50 op www.euterpeheinkenszand.nl!

 

“De fanfare Euterpe houdt op 31 januari en 1 februari in de Stenge te Heinkenszand haar themaconcerten. Het thema dit jaar is “Bal Masqué”.

U bent die avond te gast op het Bal Masqué van jonkvrouw Marie Antoinette. De Stenge wordt omgetoverd tot een prachtige balzaal waar zij u een hele avond gaat vermaken met muziek, dans en spektakel.

Haar speciale gasten zijn balletdanseressen van Balletschool Isabelle Zwaan en Kelly de Vos. Zij laat spectaculaire acrobatiek zien in doeken en in hoepel. Dit gebeurt zo’n 5 meter hoog in de lucht.

Reserveer snel uw kaarten want vol is vol!! De kaarten kosten € 7,50 per persoon.

Het bal op 31 januari begint om 19.30 uur, dat van 1 februari om 14.30 uur.”